پشتیبانی: 09182096785
دریل شارژی چکشی چگونه کار می کند؟

دریل شارژی چکشی چگونه کار می کند؟

  • 29 اردیبهشت 1402
  • سامان موسوی

اگر بر روی کارهای سنگین مانند ساختمان سازی، برق کاری، نجاری و غیره کار میکنید مطمئنا به یک دریل چکشی نیاز خواهید داشت. دریل شارژی چکشی که به عنوان دریل ضربه ای نیز شناخته می شود ابزاری کارآمد برای سوراخکاری و دستگاه مناسب برای باز و بسته کردن پیچ ها است. معمولا دریل های چکشی نسبت به دریل های عادی کمی سنگین تر هستند تا بتوانند بر روی مواد سخت کار کرده و باتری شان مدت زمان بیشتری دوام بیاورند.

 

عملکرد دریل شارژی چکشی چیست؟

دریل چکشی شارژی مشابه دریل عادی کار می کند، با این تفاوت که وقتی موتور محرک مقاومت را تشخیص می دهد، مکانیسم ضربه چکش با فشار دادن یک فنر داخلی به عقب فعال می شود و باعث می شود چکش به سمت جلو شیرجه بزند و به قسمت سخت برخورد کند. این مکانیسم به طور قابل توجهی گشتاور را افزایش می دهد و به شما امکان می دهد پیچ ها را از طریق مواد متراکم و مقاوم به راحتی عبور دهید.
برای فعال سازی حالت چکشی می توانید چرخاننده ای که در ابتدای سه نظام قرار دارد چرخانده و حالت چکشی را که معمولا با علامت چکش نشان داده شده روبروی فلش قرار دهید.

 

دریل شارژی

 

دریل شارژی چکشی در برابر دریل معمولی

اکثرا گشتاور خروجی یک دریل شارژی معمولی مستقیم به مته اعمال می شود، درحالیکه گشتاور یک دریل چکشی در جهت عمود بر آن اعمال می شود. در نتیجه، تغییر از حالت مته به چکشی، حالت عمل را چالش برانگیزتر می کند.

 

مزیت دریل شارژی معمولی از نقطه نظر عملی شامل موارد زیر است:


- سوراخ کردن مواد نرم
- گذاشتن پیچ در مواد نرم در مقیاس کوچک
- سفت کردن پیچ و مهره هایی که شل شده و به گشتاور زیادی نیاز ندارند

می توان نتیجه گرفت که دریل های شارژی در کارهایی که نیاز به سوراخ کردن و فشار دادن پیچ ها به مواد نرم با سرعت ثابت دارند عملکرد بهتری ارائه می دهند.

 

از بزرگترین مزیت دریل چکشی شارژی می توان به چند مورد زیر اشاره کرد:


- بستن پیچ و مهره های با قطر بیشتر
- قابلیت بستن پیچ در مواد سخت
- کار بر روی پیچ و مهره هایی که چسبیده اند یا محکم شده اند
- کاربردهای دیگری که نیاز به سرعت زیاد پیچ‌ها بدون در نظر گرفتن عمق آن‌ها روی سطوح دارند

 

تفاوت بین دریل چکشی شارژی با آچار بکس شارژی چکشی

بکس های چکشی بزرگتر، سنگین تر و به طور قابل توجهی قدرتمندتر از دریل های چکشی (از نظر گشتاور خروجی) هستند. بکش ضربه ای تقریباً 7 برابر قدرت محرک های ضربه ای بیشتری دارند. علاوه بر این، بکس چکشی از یک درایو مربع ( 2/1اینچ) استفاده می کند که معمولاً برای سوکت استفاده می شود و برای بستن و شل کردن پیچ ها ساخته شده است. از طرف دیگر اکثر دریل های چکشی از یک درایو شش گوش 0.25 اینچی برای راه اندازی پیچ ها و یا سوراخ ها استفاده می کنند که می تواند با هر مته یا سوکتی با ساقه شش گوش استفاده شود.
دریل های چکشی ممکن است برای طیف وسیعی از کارها استفاده شوند (در ادامه در این مورد بیشتر توضیح خواهیم داد). با توجه به قدرت بالای ابزار، شما فقط باید از بکس چکشی برای برخی از کارهای پرقدرت مانند مونتاژ و نگهداری ماشین آلات استفاده کنید.

 

آچار بکس شارژی دیوالت


ازجمله بهترین آچار بکس چکشی موجود در بازار می توان به موارد زیر اشاره کرد. شما می توانید با کلیک رو عنوان هر کدام از آچار بکس ها به صفحه فروش آن در سایت بانه ناب منقل شوید.

 

- بکس برقی زوبر 900 وات صنعتی مدل Kzuber- KIW900


- بکس شارژی ایکس کورت 20 ولت موتور براشلس مدل 24BL


- بکس برقی دیوالت 1800 وات مدل 0918


- بکس و پیچ بند شارژی ماکیتا مدل DCD3799


نحوه سوراخ کردن بتن با دریل چکشی

اگر فقط نیاز به سوراخ کردن یک یا دو سوراخ در بتن داشته باشید و از قبل یک دریل معمولی دارید انجام این کار امکان پذیر است. کمی زمان و کار بیشتر می‌برد، اما زمانی که نمی‌خواهید روی ابزار برقی دیگری سرمایه‌گذاری کنید می‌تواند برای یک پروژه کوچک ارزشمند باشد.


در اینجا نحوه سوراخ کردن بتن با استفاده از دریل شارژی چکشی آورده شده است:


1- از قطعات بنایی با دریل شارژی چکشی استفاده کنید. مجموعه کاملی از قطعات سنگ تراشی را برای استفاده با چکش ضربه ای تهیه کنید. مته هایی که برای استفاده با دریل چکشی طراحی نشده اند ممکن است بشکنند یا بشکنند، بنابراین نباید برای این کار از آنها استفاده کرد. باید قطر سوراخ را به تدریج گسترش دهید تا به قطر لازم برسد، بنابراین مجموعه ای از مته ها را خریداری کنید که به شما امکان می دهد هر بار یک هشتم اینچ این کار را انجام دهید.


2- مرکز سوراخ را علامت بزنید و با استفاده از فشار ملایم اما ثابت آن را با کوچکترین مته سوراخ کنید کنید. اگر احساس کردید مته مقاومت می کند فشار را کاهش دهید.


3- اگر مته گیر کرد کار را متوقف کرده و آن را خارج کنید. حال که با مته کوچک سوراخی کوچک ایجاد کرده اید می توانید از مته مته بزرگتر برای سوراخکاری استفاده کنید. دلیل استفاده از مته کوچک در ابتدای کار این است که سوراخی ایجاد شود تا مته بزرگتر در آن قرار گرفته و سوراخ نشود.


4- در عمق مناسب با آن قطر سوراخ کنید و سعی کنید دریل را تا حد ممکن پایدار نگه دارید تا مته شکسته نشود.


5- به تدریج عمق و قطر مته ها را هر بار یک هشتم اینچ افزایش دهید تا به عمق و قطر لازم برسید. هر چند انجام این کار سرعت سوراخکاری را کاهش می دهد اما به شما کمک می کند که سوراخی تمیز و با کیفیت ایجاد کنید.

 

قیمت و خرید دریل شارژی دیوالت

 

نبایدهای دریل چکشی

دریل ضربه ای شارژی، بر خلاف مته های کوچک، سرعت یا تنظیمات قابل انتخابی ندارد. به همین جهت اگر کارتان به دقت بالایی نیاز دارد استفاده از این ابزار توصیه نمی شود. استفاده از حالت چکشی را به کارهایی محدود کنید که اندازه یا محل سوراخ اهمیت کمتری نسبت به مقدار گشتاور مورد نیاز برای تکمیل کار دارد. اصل قضیه این است که اگر با مواد نرم و نه چندان سخت سر و کار دارید و دریل تان سه حالته است لازم نیست حالت چکشی را انتخاب کنید. دریل های معمولی برای سوراخکاری در مواد سخت مانند آجر و بتن کاربرد زیادی ندارند، به همین جهت پیشنهاد می کنیم خرید دریل شارژی چکشی را در لیست کارهایتان قرار دهید.


قیمت دریل شارژی چکشی نسبت به دریل معمولی بیشتر است. اما به دلیل اینکه کاربرد آن در هنگام کار با مواد سخت بیشتر است توصیه می کنیم آن را تهیه کنید. ازجمله بهترین دریل شارژی چکشی های موجود در بانه ناب می توان به دریل های زیر اشاره کرد:

 

- دریل شارژی 24 ولت دیوالت موتور براشلس


- دریل شارژی 36 ولت دیوالت پولیش دار با موتور براشلس


- دریل شارژی 36 ولت دیوالت با پک کامل لوازم


- دریل شارژی 36 ولت ماکیتا 4 کاره

 

همچنین می توانید برای مشاهده لیست قیمت دریل شارژی های بانه ناب اینجا کلیک کنید.

نظرات کاربران
اولین کسی باشید که در این مورد نظر می دهد

شما نیز نظر خود را بنویسید

Captcha